SPHINX DEN HAAG

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1834 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sphinx Den Haag. Meer weten? Ontdek meer

27 jan 2023 om 11:20 Heerlijk lkkr snel
19 jan 2023 om 5:18 Very good food.
17 jan 2023 om 10:46 Altijd goed al jaren klant!!
17 jan 2023 om 0:35 Wederom weer geen knoflooksaus en kaas op.de turkse pizza met kip,wel snel geleverd maar het eten was niet goed warm en smaakloos. Jammer,een hoop geld. De shoarma is altijd heerlijk maar ook daar moet je extra saus bij bestellen.
15 jan 2023 om 20:01 3 kleine stukjes fruit, weinig vlees en het vlees smaakte naar parfum. Bezorger had ook geen wisselgeld. En daar betaal je dan 19 euro voor. Voor mij geen sphinx meer.
15 jan 2023 om 10:37 Weer perfect. Echt lekker.
15 jan 2023 om 7:19 Lamsvlees was droog en hard. Leek wel oud vlees. Salade was zuur en zag r onsmakelijk uit. Eten was lauw. Ik zal hier nooit meer bestellen.
14 jan 2023 om 10:35 Altijd goed eten en lekker warm
12 jan 2023 om 18:17 Het eten is altijd lekker en goed warm! Snelle bezorging ook
11 jan 2023 om 16:40 Altijd heerlijk eten.
9 jan 2023 om 19:42 Echt de meest slechte bezorger ooit !!! Het eten was prima . Hoe kan je een discussie beginnen als je eten bezorgd ? Lees je bon!!! De bel doet het niet !! . Eten is goed maar deze man ?!?