SPHINX DEN HAAG

SPHINX DEN HAAG 32 jaar aan de top...!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1599 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sphinx Den Haag. Meer weten? Ontdek meer

17 mei 2022 om 23:16 Normaal bestel ik shoarma, ik daarover nooit klachten gehad. Nu heb ik een keer spare-ribs besteld en de kwaliteit was ronduit SLECHT! Één bonk vet en daarom weggegooid. Voorlopik bestel ik elders. Bezorging en bezorger is prima.
16 mei 2022 om 22:49 Top . Waren snel en was lekker eten .warm en compleet .
16 mei 2022 om 21:32 De kipshoarma was goed en de patat ook. Lekker gegeten!
16 mei 2022 om 0:25 Turkse pizza’s waren slap nat drappig tevens als de broodjes ook slap en kleverig jammer….
13 mei 2022 om 23:02 Eten was weer heerlijk. Aparte bezorger. Kreeg eerst allerlei vragen over mijn bestelling en controle of ik wel de juiste persoon was die besteld had voor ik mijn eten kreeg. Erg apart was er niet blij mee. Volgende x hopelijk andere bezorger!!
12 mei 2022 om 9:24 Altijd goed!
9 mei 2022 om 0:41 Heerlijk spareribs! (Zoals altijd.)
7 mei 2022 om 11:11 stokbrood met kruidenboter waren 7 dunne plakjes stokbrood welke gebakken waren. En daardoor taai. Zonde van de 3 euro, geen aanrader dus. De rest was okay. Bezorger was heel vriendelijk!
6 mei 2022 om 8:35 Zelden zo'n goed verzorgde maaltijd thuis bezorgd gekregen. Eten was goed warm, bezorgtijd was redelijk en voor de verandering een vriendelijke bezorger.
4 mei 2022 om 20:56 Eten was op afgesproken tijd geleverd. Voldoende en warm.
4 mei 2022 om 8:47 Vriendelijke bezorger die netjes op afgesproken tijd het eten kwam brengen. Heerlijk gegeten. Grote shoarma besteld met xtra broodje. Ben alleen benieuwd hoe groot de kleine is want als je een grote eter bent kan je beter 2 groot bestellen
3 mei 2022 om 20:34 Hele lekkere spareribs, en patat